Dorade en Cote a l'os op de barbecue
Dorade en Cote a l'os op de barbecue
“Bistecca fiorentina”, Cote a l'os met de italiaanse garnituren en een niet zo klassieke pesto
&
Dorade op geheel met groene kruiden uit de tuin en vers geklopte bearnaise
met Patata al forno
Benodigheden:
Voor de steak:
cote a l'os van 1,2kg
Crema balsamico
Parmezaanse kaas
Pijnboompitten
Rucola
Voor de dorade:
1 dorade op geheel ( gegut en geschubd) (maat 400/600)
Kruiden uit de eigen tuin (tijm,salie,rozemarijn, dragon
Voor de bearnaise:
3 eigelen
2 scheutjes dragon azijn
Geklaarde boter (kort laten roken)
Kruiden uit eigen tuin ( wij kiezen voor dragon,munt)
Zuiderse Rooseval aardappelen uit de oven :
2kg aardappel
1 bol look
Verse kruiden (tijm,rozemarijn,oregano,..
Olijfolie
Pesto:
150g Basilicum
100g Munt
200g gemalen Parmezaanse kaas
Olijfolie
50g pijnboompitten