Barbeque

Dorade en Cote a l'os op de barbecue

Dorade en Cote a l'os op de barbecue

“Bistecca fiorentina”, Cote a l'os met de italiaanse garnituren en een niet zo klassieke pesto
&
Dorade op geheel met groene kruiden uit de tuin en vers geklopte bearnaise

 met Patata al forno

Benodigheden:

Voor de steak:

cote a l'os van 1,2kg

Crema balsamico

Parmezaanse kaas

Pijnboompitten

Rucola

 

Voor de dorade:

1 dorade op geheel ( gegut en geschubd) (maat 400/600)

Kruiden uit de eigen tuin (tijm,salie,rozemarijn, dragon

 

Voor de bearnaise:

3 eigelen

2 scheutjes dragon azijn

Geklaarde boter (kort laten roken)

Kruiden uit eigen tuin ( wij kiezen voor dragon,munt)

 

Zuiderse Rooseval aardappelen uit de oven :

2kg aardappel

1 bol look

Verse kruiden (tijm,rozemarijn,oregano,..

Olijfolie

 

Pesto:

150g Basilicum

100g Munt

200g gemalen Parmezaanse kaas

Olijfolie

50g pijnboompitten