Voorgerecht
Rundertartaar met koolrabi
Rundertartaar met koolrabi
Benodigdheden voor 4 personen :
500 gr runder kleinhoofd
1 koolrabi
2 busseltjes kervel
550 ml Zonnebloemolie
75 g eiwit
Witte wijn azijn
Xantana
Ijsblokjes
Kervel olie
Kokosmelk
Kerriepasta
Haringeitjes
Citroen
Olijfolie
Grof zout en peper
Bereidingswijze :
Het rundsvlees fijnsnijden en afkruiden met peper , grof zout , olijfolie en citroenzestes . De koolrabi inpakken in zilverfolie en poffen in de oven gedurende 30 min op 180 °C . De koolrabi dunsnijden en uitsteken . mayonaise mengen met de fijngesneden kervel . Kokosmelk opkoken met kerriepasta en afkruiden met peper en zout , voor gebruik doorzeven en opwerken met de kaviaar en kervel olie . Het bordje afwerken en genieten maar !!!