Tagliatelli met kalkoen, groene groenten en kruiden

Tagliatelli met kalkoen, groene groenten en kruiden
Ingrediënten voor 4:
400 g kalkoenfilet
500 g tagliatelli
120 g groene boontjes
80 g verse erwten
8 groene asperges
1 romanesco
basilicumblaadjes
dragon
dille
Pesto:
200 ml olijfolie
80 g basilicum
2 teentjes knoflook
80 g pijnboompitten
100 g parmezaan
Bereiding:
Pesto:
Hak de parmezaan in kleine blokken.
Mix de nu alle ingrediënten in een blender en kruid af met peper en zout
Groene groenten:
Kuis de groenten en kook ze beetgaar in kokend water. Verfris telkens op koud water ( zo behouden ze hun mooie groene kleur)
Tagliatelli:
Kook de tagliatelli en kokend gezouten water beetgaar. Spoel onder warm stromend water.
Kalkoen:
Snijd de kalkoen in reepjes, bak in een wokpan en kruid met peper en zout.
Voeg nu de groene groenten toe en werk tenslotte af met de pesto.
Afwerking:
Doe de pasta in een bord en werk af met wat groene kruiden